triangle ciutadella

Violència LGBTfòbica

Dues dates remarcables ens porten a tractar aquest divendres el tema de la violència lgtbfòbica (aquella que pateixen les persones lesbianes, gais, bisexuals, transexuals i de qualsevol identitat sexual o de gènere no normativa pel fet de ser com són):

L’una és el 27 de gener, que és el Dia Internacional de Conmemoració de les Víctimes de l’Holocaust. I l’altre és el mateix 30 de gener, data en què es cel·lebra el Dia Contra la Violència i per la Pau.

paragraph-175És per això que des del Sinver us volem convidar a veure i comentar el documental Paragraph 175 sobre els homes i dones que van ser perseguits pels nazis per la seva condició sexual o de gènere durant el Tercer Reich.

La projecció començarà a les 19h en una aula de la UB Central. En principi és a l’aula 103b, tot i que darrerament ens n’assignen una de diferent al mateix moment perquè en període d’examens tenen necessitats específiques de cara als espais. En aquest cas es senyalitzarà a la porta de l’aula 103 a quina classe ens toca.

petonsA les 20h aturarem durant uns minuts el visionat de la pel·lícula per assistir a Pl.Universitat a una Besada contra la LGBTfòbia: un acte reivindicatiu que la FELGTB ha convocat arreu d’Espanya per recordar un cop més que, tot i els avenços en matèria de drets per al nostre col·lectiu, encara seguim patint agressions i violències LGBTIfòbiques.
Sortirem al carrer i, amb una besada col·lectiva, reivindicarem que seguim aquí aquest 2015 lluitant per una igualtat real, de visibilitat, de convivència i de respecte en la diversitat.
Pots llegir el manifest per a aquesta acció fent click aquí.

Un cop acabi la besada tornarem a la UB per veure el final del documental i comentar-lo. A les 21h ens veurem a la porta de la universitat per anar a sopar juntes, i potser a sortir!

Anima’t a venir i a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>