Suport a la Vaga General del 3 d’octubre del 2017

L’Associació Universitària Sin Vergüenza condemna totalment la violència i la repressió exercides per les forces policials de l’Estat espanyol contra els seus ciutadans que expressaven lliurement la seva voluntat democràtica el passat diumenge 1 d’octubre.

Volem expressar la nostra solidaritat per les víctimes de les brutals càrregues policials que ens han deixat amb la xifra de 893 persones ferides, recordant especialment les dues que es troben encara hospitalitzades en estat greu.

Com a joves LGBTI+ estem especialment sensibilitzades envers la violència, i estem familiaritzades amb la lluita i la repressió que, com a col·lectiu oprimit, hem patit al llarg dels anys i seguim patint encara. És per aquest motiu que defensem també el dret del poble català a expressar la seva opinió democràticament sense repressàlies.

No obstant això, com a associació universitària inclusiva, no prendrem partit per cap opció política. El SinVer sorgeix amb la voluntat de reunir persones de diferents ideologies i fomentar el debat i l’intercanvi d’opinions entre elles, sense restringir les idees de ningú, sempre que aquestes no vulnerin els valors que defensem: la llibertat, la democràcia i el respecte dels drets humans fonamentals.

Considerem que l’Estat, contràriament al que els seus líders polítics han proclamat als seus discursos, va actuar amb desmesurada violència contra aquelles persones que només volien exercir el seu dret a decidir, a més, considerem que la seva resposta després d’aquests fets ha sigut insuficient i minimitza el dolor de les víctimes.

Per tots aquests motius l’Associació Universitària Sin Vergüenza dona suport a l’aturada general del 3 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>