El zahir

el zahir

“El Zahir narra una història d’amor, de pèrdua i de passió obsessiva. Un escriptor d’èxit s’enfronta a la desaparició d’Esther, la seva dona, que treballa com a corresponsal de guerra i amb qui fa deu anys que és casat. L’han segrestada? L’han assassinada? O, simplement, ella ha volgut deixar un matrimoni que ja no la satisfeia? El protagonista no troba resposta a les seves preguntes fins el dia que Mikhaïl, l’home amb qui va veure Esther per última vegada, s’ofereix a ajudar-lo a recuperar la seva esposa.La recerca el farà viatjar de París a l’Àsia Central, i el viatge se li convertirà en un llarg camí espiritual de descobertes sorprenents sobre ell mateix i la naturalesa de l’amor. El paral·lelisme entre la vida de Paulo Coelho i el seu personatge són inquietants, així com les reflexions sobre la fama, els diners i el matrimoni.” – via Casa del Libro. 

Reservar llibre

El funcionament és el següent:

  1. Emplena el formulari sota aquestes línies.
  2. La persona responsable de la biblioteca contactarà amb tu per indicar-te quan i on podràs recollir el llibre (llocs de recollida: UB o UPC).
  3. Tens 3 setmanes de préstec i passat el període has de tornar el llibre. Si ningú no l’ha sol·licitat pots tornar-lo a demanar.

La Biblioteca Jennifer Quiles del Sinver és una petita i modesta col·lecció de llibres que pots demanar en préstec si ets soci/a de l’associació.

El teu nom (obligatori)

El teu cognom

El teu email (obligatori)

El teu nom usuària

Vols deixar-nos el teu telèfon?

Vull reservar el següent llibre:

Observacions

Comprovem que no ets un robot malèfic....


Gènere: Narrativa
Col·lecció: Disponible | Temes: Amor