Foto junta

Nova Junta 2015-16

SinVers!

El 28 de juny es va fer l’Assemblea General Ordinària i es van celebrar les eleccions de la nova Junta. A continuació podeu veure qui som i quins càrrecs ocupem:

  • Marina (Presidenta)
  • Renée (Secretària)
  • Raquel (Tresorera)
  • Miguel (Vocal d’Acollida)
  • Nico (Responsable de comunicació)

Tal com vam dir a l’AGO, els nostres objectius són continuar amb la mateixa línia que la Junta anterior: fer les xerrades i sopars dels divendres, mantenir la tradició de la  SinVer Trobada i el sopar de Nadal, tornar a fer la SinVer Tancada inaugurada aquest curs passat, commemorar els dies senyalats del moviment LGBT+ (el 23 de setembre, dia de la bisexualitat, o el 17 de maig, dia contra la LGBTfòbia, per citar un parell d’exemples), i visibilitzar les altres lletres del col·lectiu (és a dir, no parlar només de la L i la G), entre d’altres. A més a més, enguany l’Associació Universitària SinVergüenza farà 20 anys i en prepararem una de grossa!

Per a fer tot això, però, necessitarem mans, per això us demanem la vostra implicació. Perquè volem que el SinVer sigui cosa de totxs i que tothom hi tingui cabuda. Per tant, qualsevol persona que vulgui col·laborar serà benvinguda! Estem obertxs a les vostres propostes, si teniu algun suggeriment o creieu que podeu contribuir en l’associació d’alguna manera, no dubteu a enviar un correu a sinver@sinver.org.

I no volem acomidar-nos sense abans donar les gràcies a la Junta del curs 2014-15 per tot el que ha fet i felicitar-la per haver deixat el llistó tan alt.

Us desitgem un bon estiu i esperem veure’ns ben aviat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>