logo feminista

Qui som? El G de Gènere és el grup de treball feminista del SinVer, nascut aquest curs, el 2014-15, i està format per dones, lesbianes i trans* interessades en el moviment feminista i queer.

Què hem fet? Una mica de tot: vam començar amb formació interna (llegíem articles i miràvem vídeos de temàtica feminista i de gènere per després comentar-los); vam preparar dos tallers que es van fer el mes de març durant dues sessions sinverianes de divendres a la UB: un d’introducció al feminisme i l’altre de micromasclimes; vam assistir a manifestacions i actes queerfeministes; vam organitzar la festa (De)Generativa de la SVT15; i vam assistir i participar en les reunions del Grup de Treball de Gènere del CJB (Consell de Joventut de Barcelona).

Quins són els nostres objectius? Rebutgem la societat heteronormativa, patriarcal i cissexista en què vivim i ens neguem a ser-ne còmplices. Per aquest motiu desafiem i combatem aquest sistema que ens ofega i que no ens deixa viure les nostres identitats i sexualitats lliurement.

Entenem la igualtat com quelcom que va molt més enllà del reconeixement del dret a vot o al matrimoni, per això creiem que encara queda molt per fer. El curs vinent volem seguir posant el nostre granet de sorra en la lluita contra aquests esquemes opressors que ens volen submisxs i obedients. T’hi animes?

Qui s’hi pot implicar? Qualsevol persona que en tingui ganes! Estem a obertxs a tothom (a qualsevol gènere) i a totes les propostes. Tant és si creus que no hi entens prou o que no tens temps (deixa’t estar d’excuses!), som un grup de perfils diversos i cadascú pot ensenyar i aprendre delxs altres. Si vols conèixe’ns i venir a les nostres reunions setmanals, envia un correu a gdgenere@sinver.org i ens posarem en contacte amb tu.