Familiaritzem-nos amb la transexualitat

[img_assist|nid=1361|title=|desc=|link=none|align=left|width=591|height=640]

 

 

Com alguns sabreu, fa ben poc vam celebrar el dia Mundial per la Despatologització de la transexualitat. Així que aquest divendres el Sinver es vestirà de blau, rosa i blanc i convidarem als especialistes en el tema: aquelles que l’estan vivint en pròpia carn.

Gaudirem de la presència de la Frida, de la pròpia casa, i esperem que d’altres convidats que puguin oferir-nos una taula d’experiències trans ben variada i obrin els ulls a més d’un.
Si no saps la diferència entra transexualitat i transgenerisme; si mai has conegut ningú que s’identifiqui com a trans; si tens dubtes; si encara creus que tot és blanc o negre… Aquesta és la teva xerrada. No la pots deixar escapar.

Com sempre, divendres 22 de 19 a 21h a l’aula 102B de l’edifici central de la UB (lletres- Pl.Universitat). Per als nous, quedem a la porta petita que dona a la vorera de fora. Més detalls a acollida@sinver.org.

I no oblideu que després tenim sopar 😉 

2 comentaris

  1. setarró diu:

    Hola! trobo que la transexualitat segueix sent una realitat força invisible al nostre moviment. Jo almenys de forma inconscient a vegades parlo de drets lgtb a altres persones esmento conceptes orientació sexual i de gènere, obviant l’existència de la transexualitat. Tanmateix, una xerrada com a aquesta va ser una de les meves primeres xerrades del sinver, on hi vaig aprendre moltíssim sobre el tema!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>