Desmitifiquem l’amor romàntic!

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 09/02/2018
19:00 - 21:00

Localització
Universitat de Barcelona

Categories


L’AMOR NO VAL LA PENA, VAL L’ALEGRIA

El proper divendres 9 de febrer a les 19h, a UB Plç Universitat (aula 103a), organitzem un taller obert amb diverses dinàmiques per treballar sobre els diversos mites que envolten l’amor romàntic per tal d’analitzar‐los tenint en compte les seves conseqüències, com per exemple, la creació de vincles de dependència i la “minimització” de violències i faltes de respecte greus. Mitjançant vídeos de pel·lícules, series i anuncis analitzarem els “missatges” que ens dona la societat entorn a l’amor i com ens afecten. També compartirem experiències i reescriurem targetes des d’una perspectiva feminista. 

AMORS QUE MATEN

L’amor romàntic és com una espècie de model que ens venen sobre com ha de ser el nostre comportament amorós dins les relacions de parella, que estableix el que de veritat significaria enamorar-se o sentir-se enamorat: Quins sentiments s’han de sentir, com una obligació, de quina manera, quan i amb qui i amb qui no.L’amor romàntic no només és masclista, per que s’espera que sempre sigui l’home qui regali alguna cosa a la dona, o que ella sigui submisa, amb un rol obedient als desitjos de la seva parella, sinó que també penso que ens esclavitza, per que marca, per exemple, que totes les parelles haurien de ser heterosexuals, cosa que no sempre és així.L’amor romàntic no ha evolucionat i el problema està en que la gent creu que aquesta és la realitat de les relacions. És molt important treballar en la desmitificació de l’amor romàntic i fer veure que les relacions afectives-sexuals poden funcionar i, de fet, funcionen seguint altres camins en els que no hi ha res marcat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>