Diario (1)

Diario 1Títol complet: Diario (1): Febrero 1992 – Septiembre 1993

“Diario es una autobiografía en formato cómic que, según su autor, se prolongará a lo largo de toda su vida. Este primer volumen, aparecido originalmene en 1996, recibió el Premio Alph´art Coup de Coeur en el festival de Angoulême de 1996. Los tres tomos subsiguientes -aparecidos en 1998, 1999 y 2002 respectivamente- serán publicados por Ediciones La Cúpula en esta misma colección.” – Text promocional de l’editorial.

Reservar llibre

El funcionament és el següent:

  1. Emplena el formulari sota aquestes línies.
  2. La persona responsable de la biblioteca contactarà amb tu per indicar-te quan i on podràs recollir el llibre (llocs de recollida: UB o UPC).
  3. Tens 3 setmanes de préstec i passat el període has de tornar el llibre. Si ningú no l’ha sol·licitat pots tornar-lo a demanar.

La Biblioteca Jennifer Quiles del Sinver és una petita i modesta col·lecció de llibres que pots demanar en préstec si ets soci/a de l’associació.

El teu nom (obligatori)

El teu cognom

El teu email (obligatori)

El teu nom usuària

Vols deixar-nos el teu telèfon?

Vull reservar el següent llibre:

Observacions

Comprovem que no ets un robot malèfic....


Gènere: Còmic
Col·lecció: Disponible | Temes: Homosexualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>