Aquell gust agre de l’estel

aquell gust agre de l'estel

“Li vaig dir, simplement, hola. I ell no em va contestar, ni tan sols, em va mirar. Encamellat sobre el cantell de la torratxa, mantenia els ulls penjats a l’estel que es gronxava enlairat, molt amunt…”

“Així comença Aquell gust agre de l’estel, amb el record de l’infant que projecta el seu desig cap a l’estel que el desconegut envola amb traça. La realitat i el símbol, el temps cronològic i el temps embogit de la imaginació s’entrebarregen en un contrast violent. Un contrast que mostra despullats l’esperança, la rebel·lia, el desamor i el fracàs d’uns personatges que s’esforcen per trobar la seva identitat individual i col·lectiva. Que malden, al cap i a la fi, per recuperar els valors d’aquella innocència perduda, el gust ara agre de l’estel.” – via Quèllegeixes.

Reservar llibre

El funcionament és el següent:

  1. Emplena el formulari sota aquestes línies.
  2. La persona responsable de la biblioteca contactarà amb tu per indicar-te quan i on podràs recollir el llibre (llocs de recollida: UB o UPC).
  3. Tens 3 setmanes de préstec i passat el període has de tornar el llibre. Si ningú no l’ha sol·licitat pots tornar-lo a demanar.

La Biblioteca Jennifer Quiles del Sinver és una petita i modesta col·lecció de llibres que pots demanar en préstec si ets soci/a de l’associació.

El teu nom (obligatori)

El teu cognom

El teu email (obligatori)

El teu nom usuària

Vols deixar-nos el teu telèfon?

Vull reservar el següent llibre:

Observacions

Comprovem que no ets un robot malèfic....


Gènere: Narrativa
Col·lecció: Disponible |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>