Scared straight

scared straight

Títol complet: Scared Straight: Why It’s So Hard to Accept Gay People and Why It’s So Hard to Be Human

“Crítica cultural sobre créixer als EEUU, incluint tòpics com les universitats vistes com a proveïdores de desesperació i les dinàmiques sexuals que s’ensenyen a les escoles, les quals només fan èmfasi en el rol “hetero” i aquest és perjudicial per tots els éssers humans independentment de la seva orientació. Aquest rol que se’ns ensenya des que naixem a través de totes les institucions de la nostra societat i els mètodes que utilitza estan basats en la por. Així, genera uns rols de gènere per homes i dones i per opressor i víctima pels heterosexuals i els no-heterosexuals.” – via Amazon.

Si el voleu comprar, el podeu trobar a Amazon.

Reservar llibre

El funcionament és el següent:

  1. Emplena el formulari sota aquestes línies.
  2. La persona responsable de la biblioteca contactarà amb tu per indicar-te quan i on podràs recollir el llibre (llocs de recollida: UB o UPC).
  3. Tens 3 setmanes de préstec i passat el període has de tornar el llibre. Si ningú no l’ha sol·licitat pots tornar-lo a demanar.

La Biblioteca Jennifer Quiles del Sinver és una petita i modesta col·lecció de llibres que pots demanar en préstec si ets soci/a de l’associació.

El teu nom (obligatori)

El teu cognom

El teu email (obligatori)

El teu nom usuària

Vols deixar-nos el teu telèfon?

Vull reservar el següent llibre:

Observacions

Comprovem que no ets un robot malèfic....


Gènere: Assaig
Col·lecció: Disponible | Temes: EEUU, Homofòbia