banner_participar

Assemblea General Ordinària – diumenge 28 de juny

La propera Assemblea General Ordinària de l’Associació Universitària Sin Vergüenza es celebrarà el diumenge 28 de juny per la tarda (hora i local per confirmar, tot i que tot apunta que serà al barri de Sants).

L’Assemblea és un moment important per a la vida de l’associació ja que es fa el balanç del curs que tanquem, es reflexiona sobre l’estat del Sinver i s’escull la nova Junta. Així que ens encantaria veure-us a totes per a que digueu la vostra!!!

Per tenir dret a vot a l’Assemblea cal tenir condició de sòcia i estar al corrent del pagament de la quota en el curs present. Aquelles persones que encara no hagin satisfet la quota anual poden fer-ho per transferència bancària, o bé en efectiu a la mateixa assemblea. En cas de no poder assistir-hi, també podeu delegar el vostre vot a un altre soci mitjançant el document de delegació de vot, descarregable des de la secció de documents.

En les properes setmanes comunicarem l’ordre del dia i quedarà així convocada oficialment l’Assemblea General Ordinària. Els propers divendres 12 o 19 de juny tenim també previst fer una assemblea participativa per parlar del relleu de l’associació el proper curs. Us animem a pensar-vos si us agradaria implicar-vos l’any que ve, i a que en parlem en les properes setmanes!

Us esperem a totes diumenge 28 de juny 😉

Una abraçada, sinvers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>