banner_participar

Assemblea General Ordinària ’14-15 diumenge 28 de juny

Hola Sinvers!

Per la present queda oficialment convocada l’Assemblea General Ordinària del curs 14-15, que tindrà lloc el 28 de juny a les 16:30h al C/Rossend Arús 74 -Cooperativa Germinal- (Metro Pl.de Sants o FGC Magòria-La Campana).

Com ja us deiem en l’anunci previ, l’AGO és un moment important per a la vida de l’associació ja que es fa el balanç del curs que tanquem, es reflexiona sobre l’estat del Sinver i s’escull la nova Junta. Així que ens encantaria veure-us a totes per a que digueu la vostra!!!

Per tenir dret a vot a l’Assemblea cal tenir condició de sòcia i estar al corrent del pagament de la quota en el curs present. Aquelles persones que encara no hagin satisfet la quota anual poden fer-ho per transferència bancària, o bé en efectiu a la mateixa assemblea. En cas de no poder assistir-hi, també podeu delegar el vostre vot a un altre soci mitjançant el document de delegació de vot, descarregable des de la secció de documents.

ORDRE DEL DIA

0. Aprovació de l’ordre del dia

1. Aprovació d’actes anteriors

2. Aprovació de nous socis

3. Resum de moviments de socis del curs 2013-2014

4. Estat de les delegacions

5. Resum econòmic

6. Resum activitats

7. Relació amb altres entitats

8. Eleccions

8.1 Repàs de les candidatures presentades

8.2 Recordatori de les condicions de la votació

8.3 Votació secreta

8.4 Resultats

El proper divendres 19 de juny farem també una assemblea participativa per parlar del relleu de l’associació el proper curs. Us animem a pensar-vos si us agradaria implicar-vos l’any que ve, i a que en parlem aquests dies!

Us esperem a totes diumenge 28 de juny ;)

Una abraçada, sinvers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>